دکتر بابک بهفروز، مدیر پژوهش و فناوری واحد دهاقان در گفتگوی خود با آنا گفت: « این مقاله با عنوان امکانسنجی استفاده از ضایعات به عنوان سنگدانه در بتنهای ژئوپلیمری الیافی در مجله International Journal of Enviromental Science and Technology ، تنها مجله دارای ضریب تاثیر دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسید. »
وی افزود: « استفاده از زیرساختهای پژوهشی و نشریات دانشگاه آزاد اسلامی از ملزومات ترغیب و تربیت دانشجویان به منظور بهینهسازی و اعتلای فرهنگ بازیافت و قدم گذاشتن در مسیر تولید مواد حاصل از ضایعات قابل استفاده در کشور است.
بهفروز خاطرنشان کرد: « صنعت سیمان دارای آسیبهای زیستمحیطی اجتنابناپذیر میباشد. آلایندههای ناشی از صنعت سیمان، غبار، دی اکسید کربن، اکسیدهای نیتروژن، نسوز و عایق و آلودگی صوتی هستند که هر کدام به نوبه خود دارای اثرات منفی فراوان بر روی سلامتی انسان و محیط زیست میباشند. با توجه به اهمیت این موضوع مقاله مذکور به امکانسنجی جایگزینی سیمان به عنوان منبع اصلی آلایندهها با مواد فعال ژئوپلیمری و ارائه راهکارهایی برای استفاده از بتنهایی با چسباننده و سنگدانه ضایعاتی، پرداخته است. »
مدیر پژوهش و فناوری واحد دهاقان در پایان متذکر شد: « همکاری محققان در حوزههای مختلف بین رشتهای و استفاده از پتانسیل تمامی واحدهای دانشگاه آزاد، سرعت تولید علم و همچنین درآمدزایی را به شدت افزایش می دهد و در این رهگذر، ایجاد یک شبکه هماهنگکننده میان اعضای هیئت علمی و اساتید از ضرورتهای فعلی دانشگاه آزاد اسلامی است. »